Main Image Alytus, Likiškiai, Zaidų g.

Namas pardavimui, Alytus, Likiškiai, Zaidų g. id:964356 5 kmb.

Skelbimo ID: 964356 Publikuota: 2024-09-27 Redaguota: 2024-09-27
300 000 €
943 €/m²
REKLAMA

Įmoka
1 385 €/mėn

Visi Bankai - susitarsime už jus

Paskola 255 000 €

Palūkanos 5.10%

Trukmė 30 metų

Įsiminti
Įsiminė
0
Parodymai
Šiandien: 2
Viso: 586
Peržiūros
Šiandien: 1
Viso: 78

Objekto informacija

Plotas m²: 318
€/m²: 943 €
Kambariai: 5
Aukštų skaičius 2
Konstrukcija: Plytinis
Įrengimas: Naujas
Šildymas: Dujinis
Statybų metai: 2011
Sklypo plotas (a): 11.95
REKLAMA
REKLAMA

Aprašymas

Parduodamas išskirtinis 318 kv.m. namas Zaidų g., Alytuje – erdvė ir komfortas jūsų šeimai!

Šis namas – tai daugiau nei paprasta gyvenamoji vieta, tai unikalus būstas, suteikiantis prabangą, erdvę ir galimybę realizuoti jūsų vizijas. Kiekviena detalė buvo apgalvota, kad galėtumėte mėgautis nepriekaištingu gyvenimo kokybės ir funkcionalumo deriniu.

Pagrindiniai privalumai:

Erdvi svetainė su virtuve – namų širdis, kurioje dera funkcionalumas ir estetika. Didžiuliai panoraminiai langai užpildo erdvę natūralia šviesa, kurdami šiltą ir jaukią atmosferą.
Dideli, šviesūs kambariai – kiekviena patalpa išsiskiria erdve ir funkcionalumu. Tai tobulas sprendimas šeimos nariams ar poilsio zonoms įrengti.
Puikiai išplanuota erdvė – optimalus namo išplanavimas leidžia patogiai organizuoti kasdienį gyvenimą, maksimaliai išnaudojant visą plotą.
Neįrengtos erdvės – papildoma galimybė įgyvendinti savo idėjas! Galite įrengti sporto salę, darbo kabinetą ar svečių kambarį pagal individualius poreikius.
Sklypas ir aplinka:

11,95 arų sklypas – erdvus kiemas su sutvarkyta aplinka, kuri suteikia tiek privatumą, tiek ramybę. Gausūs želdiniai kuria jaukią atmosferą.
Asfaltuotas privažiavimas – šiuo metu baigiamas kelio asfaltavimas užtikrins patogų ir tvarkingą privažiavimą iki pat jūsų namo durų.
Tvarkingas įvažiavimas – įrengtos trinkelės, garažas ir vieta svečių automobiliams užtikrins komfortą tiek jums, tiek jūsų svečiams.
Papildomos galimybės:

Garažas – talpus garažas ne tik jūsų automobiliui, bet ir papildomoms saugojimo reikmėms.
Išorės apdaila – namas įrengtas iš aukščiausios kokybės medžiagų, tačiau fasado viršutinei daliai reikia kosmetinio atnaujinimo, suteikiant naujiems savininkams galimybę išorę pritaikyti pagal savo skonį.
Šis būstas – tai unikali galimybė įsigyti prabangų, erdvų namą su potencialu realizuoti asmenines idėjas ir paversti jį savo svajonių namais. Visus naujausius CAPITAL nekilnojamojo turto skelbimus rasite mūsų internetiniame puslapyje www.capital.lt. Kviečiame apsilankyti!

Kontaktai

Panašūs skelbimai

Parduodami butai Likiškiuose, Alytuje

52 000 € 195 €/m²

Alytus, Likiškiai, Zaidų g.

Alytus, Likiškiai

Zaidų g.

52 000 € 195 €/m²

267 m² 3 a. 0.08 a
Atidaryti Atidaryti