Main Image Kaunas, Žaliakalnis, Biržų g.

Butas pardavimui, Kaunas, Žaliakalnis, Biržų g. id:942947 3 kmb.

Skelbimo ID: 942947 Publikuota: 2024-06-13 Redaguota: 2024-06-13
288 000 €
2 504 €/m²
REKLAMA

Įmoka
1 329 €/mėn

Visi Bankai - susitarsime už jus

Paskola 244 800 €

Palūkanos 5.10%

Trukmė 30 metų

Įsiminti
Įsiminė
0
Parodymai
Šiandien: 0
Viso: 3639
Peržiūros
Šiandien: 0
Viso: 143

Objekto informacija

Plotas m²: 115
€/m²: 2 504 €
Kambariai: 3
Aukštas: 3/3
Konstrukcija: Plytinis
Įrengimas: Naujas
Šildymas: Centrinis
Statybų metai: 2006
REKLAMA
REKLAMA

Aprašymas

PARDUODAMAS IŠSKIRTINIS PRABANGUS IR ERDVUS 3 KAMBARIŲ BUTAS PRESTIŽINIAME ŽALIAKALNIO RAJONE!
BUTO INTERJERAS IR DEKORACIJOS SUKURTOS ŽYMAUS MENININKO A. PUŽAUSKO
BUTUI PRIKLAUSO DIDELIS 35 KV. M. GARAŽAS
PRESTIŽINIS, ISTORINIS, YPATINGAI RAMUS IR SAUGUS RAJONAS

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Drąsiai skambinkite bet kuriuo metu, vakare ir savaitgaliais, sutarsime laiką apžiūrai tel. 8 690 06366
NT brokerė Živilė
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Parduodamas išskirtinis butas Žaliakalnyje, Kaune, kuris išsiskiria ne tik geografiniu patrauklumu, bet ir aukščiausios klasės apdaila bei techninėmis charakteristikomis.
Interjeras sukurtas žinomo menininko Antano Pužausko, kuris suteikė patalpoms nepakartojamą charakterį ir eleganciją. Tai erdvė, kurioje kiekviena detalė – nuo grindų iki lubų – yra apgalvotai parinkta ir suderinta.

BENDRA INFORMACIJA:
Bendras plotas: 115 kv. m.
Buto plotas: 80 kv. m. (trečiame aukšte)
Kambarių skaičius: 3
Garažo plotas: 35 kv. m. (pirmame aukšte, įėjimas į laiptinę)

Antanas Pužauskas, mokęsis tapybos Vilniaus dailės institute, savo karjerą pradėjo kaip tapytojas, o jo darbai šiandien puošia privačias kolekcijas. Vėliau jo profesinis kelias pasuko senųjų objektu, tokių kaip dvarai ir bažnyčios restauravimo link. Ši patirtis suteikė jam unikalią galimybę gilintis į senąją Lietuvos kultūra, turėjusią lemiamą įtaką jo darbų braižui ir stiliui.

Antano Pužausko sienų dekoravimo darbai parduodamame bute yra tikras meninis šedevras, atspindintis menininko unikalų spalvų, formų ir erdvės suvokimą. Būdamas vienas iš unikaliausių ir produktyviausių interjero kūrėjų tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, Antanas Pužauskas yra sukūręs interjerus įvairioms viešosioms ir privačioms erdvėms, įskaitant žinomus restoranus, vynines, viešbučius bei asmenines gyvenamąsias erdves. Antano Pužausko įnašas į parduodamo buto sienų dekoravimą neabejotinai prideda vertės ir išskirtinumo, padarant šią gyvenamąją vietą, ne tik patogia ir funkcionalia, bet ir meniškai įkvepiančią.

Svarbus buto privalumas – Velux elektra valdomi stoglangiai, kurie ne tik suteikia papildomą natūralios šviesos šaltinį, bet ir leidžia mėgautis dangaus vaizdais, patogiai juos atidarant ar uždarant mygtuko paspaudimu.

Butas įrengtas su Doleta mediniais langais iš raudonmedžio, užtikrinančiais ne tik estetiką, bet ir ilgaamžiškumą bei puikią šilumos ir garso izoliaciją. Durų sprendimai bute yra itin kruopščiai parinkti – įrengtos Junda medinės durys, kurios pabrėžia natūralios medžiagos grožį ir kokybe. Ekskliuzyvinės Enrico Cassina durų rankenos ne tik papildo prabangų buto interjerą, bet ir pabrėžia dėmesį detalėms. Saugumą užtikrina šarvo durys su vokiška nestandartine faneruote, kurios yra ne tik patvarios, bet ir estetiškai įtraukiančios.

Grindys visame bute dengtos riešutmedžio parketu, suteikiančiu šilumos ir prabangos pojūtį kiekviename žingsnyje. Šildomos grindys užtikrina tolygų ir komfortišką šilumos pasiskirstymą visose patalpose, o Komfovent rekuperatorius garantuoja efektyvų ir švarų oro cirkuliavimą, taip užtikrinant optimalias gyvenimo sąlygas.
Ypatingą patogumą, suteikia po butu (pirmame aukšte) esantis nuosavas didelis (35,7 kv. m.) garažas, leidžiantis patogiai ir saugiai laikyti automobilį. Viena iš svarbiausių garažo ypatybių – elektra valdomi vartai.

Grindys išklotos kokybiškomis plytelėmis, ne tik suteikiančiomis estetinę išvaizdą, bet ir užtikrinančiomis lengvą priežiūrą bei valymą. Nors pats garažas nėra šildomas, jame įrengta ypač efektyvi izoliacija, dėl kurios net šalčiausią žiemą viduje palaikoma teigiama temperatūra.

Kartu su itališkais Selva baldais, aukštosiomis lubomis, įrengtu išskirtiniu apšvietimu, penkiais elektra valdomais stoglangiais ir nauja vokiška buitine technika virtuvėje, šis butas tampa ne tik gyvenamąja erdve, bet ir menininko kūrinio dalimi, kur kiekviena detalė ir sprendimas kalba apie išskirtinumą ir kokybę.

Butas įrengtas visiškai naujai, jame niekas dar negyveno, todėl būsimiems savininkams suteikiama unikali galimybė pirmiesiems mėgautis nepriekaištinga būsto būkle.


Visus naujausius CAPITAL nekilnojamojo turto skelbimus rasite mūsų internetiniame puslapyje www.capital.lt. Kviečiame apsilankyti!
PARDUODAMAS IŠSKIRTINIS PRABANGUS IR ERDVUS 115 KV. M. BUTAS ŽALIAKALNYJE

Kontaktai

UAB Vativa
Skelbėjas: Capital Top

Panašūs skelbimai

Parduodami butai Žaliakalnyje, Kaune

Kaina: 216000 - 360000 €, kambariai: iki 3
325 000 € 2 955 €/m² -11.0%

Kaunas, Žaliakalnis, Biržų g.

Kaunas, Žaliakalnis

Biržų g.

325 000 € 2 955 €/m² -11.0%

110 m² 3 kmb. 3/3 a.
Atidaryti Atidaryti
245 000 € 3 828 €/m² -1.6%

Kaunas, Žaliakalnis, Savanorių pr.

Kaunas, Žaliakalnis

Savanorių pr.

245 000 € 3 828 €/m² -1.6%

64 m² 3 kmb. 3/4 a.
Atidaryti Atidaryti
225 000 € 5 114 €/m²

Kaunas, Žaliakalnis, Gruzdžių g.

Kaunas, Žaliakalnis

Gruzdžių g.

225 000 € 5 114 €/m²

44 m² 2 kmb. 1/2 a.
Atidaryti Atidaryti