Main Image Biržų r. sav., Vabalninkas, B. Sruogos g.

Butas pardavimui, Biržų r. sav., Vabalninkas, B. Sruogos g. id:920048 3 kmb.

Skelbimo ID: 920048 Publikuota: 2024-03-18 Redaguota: 2024-09-23
16 000 €
195 €/m²
REKLAMA

Įmoka
74 €/mėn

Visi Bankai - susitarsime už jus

Paskola 13 600 €

Palūkanos 5.10%

Trukmė 30 metų

Įsiminti
Įsiminė
0
Parodymai
Šiandien: 6
Viso: 6274
Peržiūros
Šiandien: 0
Viso: 439

Objekto informacija

Plotas m²: 82
€/m²: 195 €
Kambariai: 3
Aukštas: 2/2
Konstrukcija: nenustatyta
Įrengimas: nenurodyta
Šildymas: nenurodyta
Statybų metai: nenurodyta
REKLAMA
REKLAMA

Aprašymas


Parduodamas erdvus 3 kambarių butas Balio Sruogos g. 15A, Vabalninko mstl., Biržų r. sav. Namas mūrinis, pastatytas 1991 m., užtikrinantis tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Butas įsikūręs 2-ame aukšte, jo bendras plotas sudaro 82 kv. m. Namas turi tik du butus, tad čia galėsite mėgautis privatumu ir ramybe.


Langai plastikiniai, užtikrinantys gerą šilumos izoliaciją ir triukšmo mažinimą, o šarvuotos durys suteikia papildomą saugumą. Wc ir vonios kambarys yra patogiai įrengti vienoje patalpoje, kas yra ypač praktiška šeimoms. Vandentiekis tiekiamas iš nuosavo gręžinio, o kanalizacija – miestelio, užtikrinant sklandų kasdienį gyvenimą.


Butas gali pasigirti nauja elektros instaliacija ir naujais vamzdynais, todėl jame jausitės saugiai ir komfortiškai. Šildymas kietu kuru leidžia efektyviai šildyti butą, o židinys-krosnelė sukuria jaukią atmosferą žiemos vakarais. Grindys yra naujai išbetonuotos ir apšiltintos, todėl butas yra šiltas ir patogus.


Šiuo metu butas yra paruoštas remontui, suteikiant galimybę naujiems gyventojams pritaikyti jį pagal savo individualų skonį ir poreikius. Įstiklintas balkonas suteikia papildomos erdvės poilsiui, o butui priklauso ir rūsys, kuris puikiai tinka daiktų laikymui ar hobiui.


Prie namo rasite daržą ir keletą lysvių, kur galėsite auginti savo daržoves ir gėles, tad tai ideali vieta mėgstantiems aktyvų laisvalaikį. Kaimynystėje yra sporto salė ir medicininė ambulatorija, kas labai patogu gyventojams.


Be to, vos už kelių žingsnių yra gražus miesto parkas su maudyklomis, kur galėsite mėgautis gamta ir aktyviu poilsiu. Tai puiki vieta tiek šeimoms, tiek tiems, kurie vertina ramybę ir gamtos grožį.


Šis butas yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško erdvios ir jaukios gyvenamosios vietos su visais patogumais bei galimybe kurti savo svajonių namus!


Kontaktai

Renatas Markelevičius
Skelbėjas: LNT
kampas.lt/renatas-markelevicius

Panašūs skelbimai

Parduodami butai Biržų rajone